Återförsäljare

Logga in

Viltrecept

Viltrecept

Att äta viltkött är både näringsrikt och miljövänligt. Det är kött från djur i vår naturliga närmiljö som har betat fritt och ätit björkskott, barrträd, gräs, blad och örter som är rika på mineraler. Här presenterar vi smakliga viltrecept framtagna av mästerkocken Peter Skogström.

Fasan med senapsstuvad grönkål och bakade palsternackor

Fasan med senapsstuvad grönkål och bakade palsternackor

Parisarburgare på rådjur med senapskräm & pickles

Parisarburgare på rådjur med senapskräm & pickles

Skånsk dovhjortsgryta

Skånsk dovhjortsgryta

Nattbakad vildsvinskarré i spicy tortilla

Nattbakad vildsvinskarré i spicy tortilla

Spicy rub vildsvinskarré med bbq-sås

Spicy rub vildsvinskarré med bbq-sås

Vilda köttbullar med krämig senapskål

Vilda köttbullar med krämig senapskål

Tartar på älg med jalapeño, frittad lök, rågkrisp och morötter

Tartar på älg med jalapeño, frittad lök, rågkrisp och morötter

Gryta på vildsvin med aprikoser, mandel och enbär

Gryta på vildsvin med aprikoser, mandel och enbär

Kryddstekt vildand med vinägerfläsk och timjan inkokta rödbetor

Kryddstekt vildand med vinägerfläsk och timjan inkokta rödbetor