SKJUT IN
DITT SIKTE

MED INSKJUTNINGSTAVLOR

Support Aimpoint Red Dot Sight

INSKJUTNING MED AIMPOINTS INSKJUTNINGSTAVLA

Användning av inskjutningstavla förenklar inskjutningen av siktet på skjutbanan och med Aimpoints inskjutningstavlor som är mer exakta än de flesta standardtavlor som finns blir det ännu enklare. Exaktheten i tavlorna gör att du inte längre behöver uppskatta hur många klick som behövs för att ställa in siktet, då varje kvadrat motsvarar ett förinställt antal klickjusteringar på ett givet avstånd (25 m, 50 m, 100 m).

Aimpoints inskjutningstavlor gör din inskjutning effektiv, du sparar både tid och ammunition då inskjutningen av siktet kan göras med färre skott på skjutbanan. 

Det finns en inskjutningstavla för varje siktesmodell i Aimpoints sortiment. Välj modell på denna sida för att skriva ut önskad inskjutningstavla att ta med till skjutbanan.

Behövs ytterligare beskrivning av hur man ställer in ett rödpunktsikte, rekommenderas Steg-för-steg-Guiden för Aimpoints inskjutningstavlor

Önskas en visuell genomgång av de olika siktesmodellernas inskjutning rekommenderas Aimpoint inskjutningsfilmer för respektive siktemodell. Dessa instruktionsfilmer kan ses på aimpoint.se via denna sida eller produktsidorna samt på vår YouTube kanal - Aimpoint Europe Official.


INSKJUTNING MED STANDARDINSKJUTNINGSTAVLA

Den animerade sekvensen visar hur man skjuter in ett sikte med hjälp av en standard måltavla.

Läs i användarhandboken till siktet hur många klick som är aktuella för det avstånd du skjuter på innan du åker till skjutbanan.

Siffrorna i animationen gäller bara för sikten av typen Comp, men animation visar principen.

Siktet som visas i animationen är ett Aimpoint® CompM4.