SKJUT IN
DITT SIKTE

MED INSKJUTNINGSTAVLOR

Support Aimpoint Red Dot Sight

INSKJUTNINGSTAVLOR

VÄLJ MODELL

Steg-för-Steg Guide
för Aimpoints inskjutningstavla

INSKJUTNING MED AIMPOINTS INSKJUTNINGSTAVLA

Användning av inskjutningstavla förenklar inskjutningen av siktet på skjutbanan.

Inskjutning med hjälp av Aimpoints inskjutningstavla är mer exakt jämfört med standardtavlor. Du behöver inte längre uppskatta hur många klick som behövs för att ställa in siktet.

Varje kvadrat motsvarar ett förinställt antal klickjusteringar på ett givet avstånd (25 m, 50 m, 100 m). Du sparar många skott på skjutbanan. Dessutom sparar du mycket tid och ammunition på skjutbanan.

Det finns en inskjutningstavla för varje modell i Aimpoints sortiment.

Välj siktesmodell via länk på denna sida för att skriva ut önskad inskjutningstavla att ta med den till skjutbanan.

Om du behöver en närmare beskrivning av hur man ställer in siktet kan du följa vår guide steg för steg med Aimpoints inskjutningstavla.

INSKJUTNING MED STANDARDINSKJUTNINGSTAVLA

Den animerade sekvensen visar hur man skjuter in ett sikte med hjälp av en standard måltavla.

Läs i användarhandboken till siktet hur många klick som är aktuella för det avstånd du skjuter på innan du åker till skjutbanan.

Siffrorna i animationen gäller bara för sikten av typen Comp, men animation visar principen.

Siktet som visas i animationen är ett Aimpoint® CompM4.