WILD BOAR
FEVER
FILMSERIE

BLANDADE FILMKLIPP FRÅN DEN
POPULÄRA FILMSERIEN WILD BOAR FEVER

WBF Moments Header Image

WILD BOAR FEVER

VILDSVINSFEBER - BLANDADE FILMKLIPP FRÅN DEN POPULÄRA FILMSERIEN WILD BOAR FEVER

Titta på spännande jaktögonblick med snabba skott i utvalda filmklipp från filmserien Wild Boar Fever.

Ovanstående filmflöde uppdateras och publiceras av MOTV - MyOutDoorTV.

Wild Boar Fever filmserien visar upp vildsvinsjakt när den är som mest spännande, och de skickligaste skotten i världen. Upplev spänningen och lär dig de viktiga grunderna i vildsvinsjakten av Franz Albrecht Oettingen-Spielberg och flera andra duktiga skyttar från hela världen.

Sätt dig själv mitt i händelsernas centrum, från början till slutet, och upplev spektakulär vildsvinsjakt. Skyttet är utmanade, vildsvinen är snabba och sluga, och det är mycket som står på spel. Hornen ljuder och jakten är igång. Inta din position, det här är Vildsvinsfeber.

WILD BOAR FEVER 1

KARDOSFA VILTRESERVAT, UNGERN

I den första filmen i Wild Boar Fever-serien från 2007 följer vi med en grupp danska och svenska jägare på en fantastisk drevjakt på vildsvin i Ungern, i Kardosfa viltreservat, som är ett av de bästa vildsvinsområdena i Ungern.
Stora vildsvin svärmar bokstavligen runt gevären och skickliga skyttar tar flera medaljklasstroféer under denna mycket spännande drevjakt på vildsvin.

WILD BOAR FEVER 2

STORA VILDSVIN OCH UTMANANDE SKOTT

I den andra Wild Boar Fever-filmen från 2009 är vi tillbaka i Ungern för att njuta av spänningen i drevjakt på vildsvin, som verkligen kan få adrenalinet att pumpa för de flesta jägare. För jägarna från Skandinavien visade det sig bli en sagolik jakt i vitt och brunt när de strävhåriga vildsvinen kom rusande genom den nyfallna pudersnön. Detta är vad alla jägare drömmer om: stora vildsvinsgaltar, svåra skott och massor av drivna vildsvin.

WILD BOAR FEVER 3

DREVJAKI I ETT SNÖKLÄTT LANDSKAP

Vildsvinsjaktäventyret fortsätter i den tredje Wild Boar Fever-filmen från 2010. Vi är tillbaka i ett av Ungerns bästa viltreservat för att uppleva drivna vildsvin i ett snötäckt landskap. 
Vi följer med Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och andra skandinaviska jägare som alla har vildsvinsfebern i blodet.
Alla jägarna har vildsvinsfeber, vilket leder till väldigt mycket action och spännande jaktscener med drivna vildsvin.

WILD BOAR FEVER 4

UPPLEV SPÄNNINGEN I DREVJAKT PÅ VILDSVIN

I den fjärde Wild Boar Fever-filmen från 2012 är Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och hans skandinaviska jägare tillbaka i Ungern för att återigen uppleva spänningen i att jaga drivna vildsvin.
Följ jägarna i deras jakt efter drivna vildsvin och njut av de spektakulära scenerna samtidigt som du får massor av expertkunskap och tricks om hur du själv kan bli mer framgångsrik under din nästa drevjakt.

WILD BOAR FEVER 5

NJUT AV SPÄNNANDE JAKTSCENER FRÅN RUMÄNIEN

Vildsvinsfebern når nya höjder i denna fantastiska film från Rumänien 2014, där du kan hitta några av världens största vildsvin vad gäller troféstorlek och kroppsvikt.
Njut av de exceptionella skyttefärdigheterna och spännande jaktscenerna när Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och hans skandinaviska jägare selektivt fäller stora vildsvin med välplacerade skott. Och se vad som händer när en stor och aggressiv björn plötsligt kommer för nära en av jägarna.

WILD BOAR FEVER 6

UPPLEV JAKTFEBERN

I den sjätte Wild Boar Fever-filmen från 2015 har Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och hans jägarvänner vildsvinsfeber igen och är tillbaka i Rumänien i sökandet efter den ultimata vildsvinsgalten och drevjaktsupplevelsen.
Njut av de spektakulära scenerierna och den actionfyllda drevjakten på vildsvin och få samtidigt tips och tricks som är relevanta för alla som lider av vildsvinsfeber.
Följ med Franz-Albrecht och hans jägarvänner när de deltar i intensiva drevjakter på de stora rumänska vildsvinen.

WILD BOAR FEVER 7

VILDSVINSJAKT I FRANKRIKE

Följ med Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och hans jägarvänner när de reser till Frankrike i denna sjunde Wild Boar Fever-film från 2016. Frankrike har den största populationen av vildsvin i Europa. Vi är med om varje jägares drömjakt på de strävhåriga europeiska vildsvinen som springer iväg i den gyllene höstskogen. Den här filmen har allt: massor av drevjakt på vildsvin, selektivt skytte, intensiv drevjakt, skytte i världsklass – den ultimata drevjakten på vildsvin.

WILD BOAR FEVER 8

SPEKTAKULÄRA STORA VILDSVIN

Rumänien är med rätta känt för sina många och stora vildsvin och jägarna har nu återvänt dit på jakt efter den ultimata drevjakten på vildsvin i denna Wild Boar Fever-film från 2017. Titta på Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och hans jägarvänner och njut av de många spektakulära scenerna med enorma vildsvinsgaltar som bara ökar jägarnas vildsvinsfeber. Dela spänningen när vildsvinsfebern återigen rasar bland jägarna i de rumänska skogarna.

WILD BOAR FEVER 9

VILDSVIN – EUROPAS FAVORITVILT

Wild Boar Fever 9 från 2018 innehåller åtta avsnitt med den mest spännande drevjakten på vildsvin utförd av några av världens bästa skyttar med siktet inställt på Europas favoritvilt. Titta på de första fyra avsnitten för att uppleva spänningen och lära dig det väsentliga om drevjakt på vildsvin från en av de bästa.
Franz Albrecht Oettingen-Spielberg är jägare och naturvårdare med en passion för drevjakt på vildsvin.
Lär dig vad som krävs för att förbereda sig för ett skott under en drevjakt, om de europeiska vildsvinens vanor och livsmiljö och vilka detaljer som måste bli rätt för att man ska kunna skjuta dem med största möjliga expertis – var med i händelsernas centrum från början till slut.
De nästföljande fyra avsnitten innehåller Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg och jägare från Sydafrika, Sverige, USA, Tyskland och Frankrike som är med om en spektakulär drevjakt på vildsvin i Kroatien.
Skyttet är utmanande, vildsvinet är snabbt och listigt och insatserna är höga. Hornen ljuder och jakten håller på att börja. Inta din position i drevet – det här är Wild Boar Fever...

WILD BOAR FEVER X

TIONDE SÄSONGEN AV DEN HYLLADE FILMSERIEN "VILDSVINSFEBER"

Följ med på en fullständigt unik jaktresa i Sologne-regionen i Frankrike i denna Wild Boar Fever-film från 2019 – och stå sida vid sida med några av världens finaste vildsvinsskyttar.
Laget, inklusive Franz-Albrecht, jagar spektakulär drevjakt på det okuvliga vildsvinet i några av Europas mest produktiva viltländer.
Hornen ljuder, hundarna släpps lösa och drevet är i gång – lugna nerverna, sätt geväret mot skuldran och gör dig redo: det här är Wild Boar Fever X.
Wild Boar Fever firar sin tionde säsong som den mest hyllade serien om vildsvinsjakt som någonsin har producerats och tar genren till nästa nivå. Aldrig har en drevjakt fångats på detta sätt – tittarna kommer närmare än någonsin tidigare.
Några av de mest spännande vildsvinssekvenserna som någonsin filmats har filmats från flera vinklar, med fasta kameror placerade vid viltväxlar, i slow motion och uppifrån med drönare.
Detta är den största jaktproduktionen som någonsin har filmats i Europa, och som sådan ger Wild Boar Fever X dig möjligheten att verkligen sugas in i drevjaktsupplevelsen – som om du var där på plats: Det här är Wild Boar Fever X.

WILDBOAR FEVER XI

EN ULTIMAT LEKTION I DREVJAKT PÅ VILDSVIN

Wild Boar Fever XI från 2020 har fångat några av de bästa gevärsskotten i världen och jakten går dessutom av stapeln på ett av de stora gamla godsen i Loiredalen i Frankrike. Den här säsongen återvänder vi till de berömda skogarna i Sologne, centrum för fransk jaktkultur och ett mecka för drevjakt i Europa. Följ med den världsberömda jägaren och naturvårdaren Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg när han delar med sig av sina anmärkningsvärda kunskaper till tittarna och avslöjar några av sina hemligheter – som mästare av vildsvinsjakten. Tillsammans med en grupp erfarna jägare från hela världen tar vi en djupgående titt på de färdigheter och tekniker som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat vid skott från höga torn. Hornen ljuder och skogen fylls av drevets ljud – här och nu, i Wild Boar Fever.