NYHETER

NYHETER PÅ ÅR

Träffa oss på ELMIA Game Fair 2011

Mycket kan upplevas i vår monter D03:76. Välkomna till oss!

NYA Jaktprodukter visas

Förra året lanserade vi Hunter-serien, bestående av 4 jaktsiktesmodeller. Jaktsikten som ger en helt ny optisk upplevelse enligt många som redan använder ett av dessa sikten, ta chansen att dela deras upplevelse i vår monter. Alla modellerna finns på plats och kan provas!

Marksman skjutsimulator är igång hela dagarna hos oss

Att skjuta med Aimpoint sikten är en wow-upplevelse för många som inte provat tidigare. De flesta blir förvånade över hur lätt det kan vara att avfyra snabba och precisa skott. Är du redan en Aimpoint användare? Passa då på att kolla in din skjutteknik hos oss. Simulatorn ger en ypperlig möjlighet att finslipa skjuttekniken ytterligare genom direkt feed-back på både exakt träffpunkt och den föregående vapenrörelsen innan skottet.

Vill du läsa mer om Marksman, klicka här: www.marksman.se

Bli medlem i vår Aimpoint e-Club under mässan och få en present med dig hem
Aimpoint lanserade en ny webbsida i början på året med många nya både praktiska och häftiga funktioner samt med kundanpassade egenskaper. Vi har även en e-Club under utveckling som ska kunna ge våra kära medlemmar mervärde på siten genom extra godbitar som gadgets, skärmsläckare och bakgrundsbilder.

Anmäler du dig som medlem under mässdagarna, får du en present med dig hem. Anmälan är förstås kostnadsfri och du kan avanmäla dig när som helst.

Träffa Leif Fredriksson
En känd vildsvinsjägare som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper
Under hela mässan kan du i vår monter ta tillfället i akt och byta några ord med Leif, en väldigt
känd vildsvinsjägare och viltvårdare med mycket erfarenhet och kunskap.