NYHETER

NYHETER PÅ ÅR

The Monocular Video Awards 2021

Det femte årliga The Monocular Video Awards har nu öppnat för tävlingsbidrag. Delta med en video eller klipp som visar ditt favoritögonblick som jägare. En ny kategori i år är The Aimpoint® Hunting Video Award. I denna kategorin hyllas upplevelsen och de många fördelarna med att jaga med ett Aimpoint sikte.

Det femte årliga Monocular Video Awards har nu öppnat för tävlingsbidrag. Det är världens främsta tävling för jaktvideos och grundades av the Monocular Agency 2017.

Tävlingen är en hyllning till jaktberättelser och förhållandet jägare har till naturen, till att bevara den och till varandra. Den uppmärksammar alla fina aspekter kopplade till jakt men som ofta glöms bort. Jägare får en plattform för att dela sina upplevelser med andra och varandra. Filmer och klipp kan lämnas som tävlingsbidrag i fem olika kategorier.

En ny kategori i år är The Aimpoint® Hunting Video Award. I denna kategorin hyllas upplevelsen och de många fördelarna med att jaga med ett Aimpoint® sikte. Första priset är en plats på ett tredagars event som omfattar både utbildning och jakt. Dessutom får vinnaren välja ett Aimpoint® sikte.

Tävlingsbidragen kan skickas in till den 31 december 2020. Läs mer på tävlingens hemsida, Facebook och Instagram