NYHETER

NYHETER PÅ ÅR

Nya Aimpoint® Micro S-1 lanseras på IWA 2017

Ett sikte som ökar träffsäkerheten för både fågeljägaren och lerduveskytten. Siktets låga vikt och profil gör det till ett effektivt optiskt redskap för markviltsjägaren.

Malmö - 3 mars 2017 - Aimpoint AB, skapare av och världsledare inom rödpunktsikten lanserar Aimpoint® Micro S-1 på IWA 2017. Designat specifikt för användning på hagelbössor med ventilerad hagelspång, ökar Micro S-1 träffsäkerheten för både fågeljägare, lerduveskyttar och markviltsjägaren.

Det innovativa kolfiberförstärkta fästessystemet positionerar Aimpoint® Micro S-1 på lägsta möjliga optiska axel utan onödigt extra vikt. Siktet monteras direkt på valfri plats på den ventilerade hagelspången, utbytbara adapterplattor gör det möjligt att montera siktet på de vanligaste typerna av spångar.

Den stora, ljusstarka punkten på 6 MOA gör det möjligt att snabbt och lätt hitta och följa målet. Detta sikte innehåller många av de finesser som Aimpoint har utvecklat genom åren och med över 2.5 miljoner sikten ute i världen visar att tillförlitligheten inom området är oöverträffad.

Läs om Aimpoint® Micro S-1 >>