AIMPOINT
MEDIA PORTAL

MEDIA
PORTAL


FÖR ACCESS BEHÖVS

Tillgång till Aimpoint mediefiler
för registrerade användare

Aimpoint Media Portal är en plattform för delning av mediefiler, administrerad av Aimpoint. Portalen ger tillgång till ett brett utbud av mediefiler med som bilder, videor, grafik och mer.

Produktrelaterade dokument och information som produktblad, användarmanualer, nollställningsmål och garantier finns för nedladdning både här på Aimpoint.se och via Media Portalen.

Alla tillgängliga mediafiler får användas utan kostnad för att marknadsföra eller presentera Aimpoint-produkter, varumärket eller företaget i reklam eller redaktionell täckning. Läs våra användarvillkor för mer information om användning av Aimpoints mediefiler.
Åtkomst till medieportalen kräver ett personligt användarkonto och godkänt samtycke till både användarvillkor och sekretesspolicy vid kontoregistrering. 
All personlig information kommer att hållas säker och hanteras enligt EU: s GDPR-lagstiftning. För mer information, läs vår integritetspolicy.

Skapa användarkonto här
Alla användarkonton är inställda med grundläggande filåtkomst från start. Om er relation med Aimpoint är Media/Press eller Återförsäljare tilldelas ni en användargrupp relaterad access nivå när företagsrelationen manuellt har bekräftats och godkänts av Aimpoint personal.


Aimpoint Micro Series Micro H-2
Aimpoint Micro Series Micro H-2