Pulled Turkey

Pulled Turkey med Bloody Mary Salsa 4 portioner

Ingredienser

1 st Kalkonlår
2 st Blekselleristjälkar
400g Tomater i blandade färger
1 st Salladslök
2cm Röd Chili
1/2 dl Tomatjuice
1 tsk Worcestershiresås
1 msk Vodka,kan bytas mot vatten
1 msk Citronjuice
2 msk Olivolja,extra virgin
1 msk Flytande Honung/lönnsirap
Tabasco
Salt & Peppar

Beredning

Salsan
  1. Skölj alla grönsakerna väl.
  2. Skär ner sellerin och löken i tunna strimlor.
  3. Dela ner tomaterna i olika klyftor och storlekar.

  4. Finhacka chilin och blanda sedan samman alla ingredienserna till en härlig salsa med lite bit i.

  5. Smaka av med olivolja, citronjuice, honung och tabasco.

  6. Kolla av smaken med salt och peppar.
  7. Servera med ditt bästa grillade kalkonlår.
Kalkonen

Brässera i ugn eller i grillen tills den är mjukbakad.